13 Decembrie 2021

            13Decembrie

Numai tu ai fost martor la aceste lucruri, ca să cunoști că numai Domnul este Dumnezeu și că nu este alt Dumnezeu afară de El. (Deuteronom 4:35).

Săptămâna viitoare mă voi urca într-un avion și voi zbura la Chicago voi urca în alt avion și voi zbura la Wichita, apoi voi urca într-un automobil și mă voi duce la Newton, Kansas, unde voi predica la o conferință biblică. Voi merge undeva. Voi fi și apoi voi merge în altă parte. Se pare că așa e cu oamenii, întotdeauna în mișcare. Acest lucru nu este niciodată valabil despre Dumnezeu. Dumnezeu nu este într-un loc mergând spre un alt loc, pentru că El umple toate locurile. Nu contează dacă ești în India, Australia, America de Sud ori California, sau oriunde ai fi în lume sau în spațiile stelare, Dumnezeu e deja acolo. Noi putem merge înapoi, înainte, în sus și în jos, însă aceste direcții nu I se aplică lui Dumnezeu. Dumnezeu e omniprezent. Dumnezeu e deja pretutindeni și cerul cerurilor nu-L poate cuprinde. Dumnezeu, Dumnezeul veșnic, rămâne neschimbat, adică este imuabil.

                                              Domn al întregii ființe, departe întronat,

                                                   Slava Ta arde de la soare și stea;

                                                   Centru și suflet al orișicărei sfere,

                                           Și totuși ce aproape de fiecare inimă iubitoare!

                                                Oliver Wendell Holmes, SR. (1809-1894)

Un răspuns personal

Dumnezeule drag, ce bucurie este să știu că oriunde aș fi, Tu ești acolo. Prezența Ta este bucuria și tăria zilei mele.În numele binecuvântat al lui Isus mă rog. Amin.[1]


[1]Textul a fost preluat din ,,Umblarea mea zilnică”(A.W. Tozer). Prin această lucrare, tinerii Bisericii Baptiste Elim Oradea doresc să contribuie la zidirea vieții spirituale a fiecărui cititor.