4August 2021

                        4august

„Îmi vei arăta cărarea vieții; înaintea feței Tale sunt bucurii nespuse și desfătări veșnice în dreapta Ta.” ( Psalmul16:11)

            Creștinismul este o poartă ce duce în Dumnezeu. Când ajungi în Dumnezeu, cu Hristos în Dumnezeu, atunci te afli într-o călătorie în infinitate.

            Gândul cel mai greu de înțeles pentru mine este că Dumnezeu e infinit. Trebuie să mărturisesc că nu îl înțeleg complet și nimeni nu îl poate pricepe realmente; dar rațiunea îngenunchează și recunoaște că Dumnezeu este infinit. Pot înțelege cu greutate ce înseamnă infinit; înseamnă că Dumnezeu nu cunoaște limite, granițe și sfârșit. Orice este Dumnezeu, El este fără margini; și, tot ce este Dumnezeu, El este fără limite.

            Căutarea și umblarea mea sinceră este să-L cunosc pe Dumnezeu. La ceea ce știu despre Dumnezeu și învăț despre Dumnezeu, trebuie să adaug acest element al infinității. Orice est Dumnezeu și ajung să înțeleg, multiplic acel lucru cu infinitul.

            Asta include dragostea lui Dumnezeu, harul Său, îndurarea Sa și orice altceva pot învăța și cunoaște despre Dumnezeu. Când mă pomenesc în fața acestui aspect al infinitului, trebuie să înțeleg că eu sunt finit. Indiferent ce probleme am, ele nu sunt nimic în comparație cu infinitatea lui Dumnezeu.

            Zilele sunt pline de necaz și de griji, inimile sunt singure și triste,

            Poverile sunt ridicate la Golgota, Isus este foarte aproape.

(John M. Moore)

Un răspuns personal

Tată ceresc,câteodată simt că problemele mele  sunt așa de mari încât niciodată nu voi fi în stare să trec peste ele. Dar o privire spre Tine și încep să înțeleg că, prin comparație, problemele mele sunt nimic. Câtă vreme Te am pe Tine, am tot ce-mi trebuie. Amin. [1]


[1]Textul a fost preluat din ,,Umblarea mea zilnică”(A.W. Tozer). Prin această lucrare, tinerii Bisericii Baptiste „Elim” Oradea doresc să contribuie la zidirea vieții spirituale a fiecărui cititor.