Rugăciuni de vindecare

9 iunie

Rugăciuni de vindecare

„Ai milă de mine, Doamne, căci mă ofilesc! Vindecă-mă, Doamne, căci îmi tremură oasele!” (Psalmul 6:2)

Al șaselea psalm este o rugăciune a lui David. Este ceva obișnuit să alergăm la Dumnezeu după ajutor, chiar și în acele momente când ni s-ar părea că El ne poate dușmăni. Fie că experimentezi durerea fizică sau răni sufletești, găsești alinarea la Domnul. El nu te va ignora. În tine El a zămislit o sămânță adânc ascunsă. O simplă rugăciune, cum ar fi: „Ai milă de mine, păcătosul și vindecă-mă, Doamne!” este suficientă pentru Dumnezeu.

Unii cred că ar fi greșit să ceri vindecarea trupească lui Dumnezeu, dar El ne primește rugăciunea în orice situație ar fi adresată și ascultă problemele. În dificultăți ca acestea (fie ele și trupești), rugăciunile noastre pentru Dumnezeu sunt acte de mărire și de glorie aduse înaintea Sa și în Numele Său. (John Know: Analiza Psalmului șase)

Un răspuns personal

Doamne, înzestrează-mă cu credința că în din mâinile Tale primesc eliberare și vindecare. Amin![1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.   

Pe perioada stării de urgență, Biserica Baptistă Elim Oradea își suspendă serviciile din locație.

Timpul de închinare și rugăciune de miercuri se va face prin sistem de videoconferință.

În fiecare duminică dimineața vom avea servicii doar online; urmează să avem o pagină dedicată transmisiunilor live.

Între timp, vă încurajăm la închinare în familii, citirea Scripturilor și a literaturii de calitate, rugăciuni, conversații ziditoare. Rămânem încrezători în Domnul nostru.