Un exercițiu spiritual

4 mai  

Un exercițiu spiritual

„Norii şi negura Îl înconjoară, dreptatea şi judecata sunt temelia scaunului Său de domnie.” (Psalmul 97:2)

Astăzi te îndemn să te oprești din tumultul vieții și să meditezi la cât de mult te-a binecuvântat Dumnezeu. Laudă-L pe El pentru bunătatea pe care a arătat-o în dreptul tău. Ațintește-ți privirea la Hristos și îndreaptă-ți gândul spre El. Este de asemenea util să îți amintești de situații concrete în care ai văzut mâna Domnului la lucru și ai experimentat purtarea Lui de grijă.

Încearcă să menții o atitudine evlavioasă, fără a pune darul mai presus de Cel care îl oferă. În timp ce numeri binecuvântările din viața ta, nu uita să Îi mulțumești Domnului pur și simplu pentru Cine este El! Acesta este un exercițiu foarte benefic pentru suflet.

Lumea aceasta pare să ne învăluie, deseori, într-un nor de ceață. În astfel de momente, este dificil să realizăm ce multe motive are sufletul nostru să fie vesel. Avem nevoie să ne amintim constant ce mare Dumnezeu avem și ce mari minuni face El în viețile noastre! (Anonim: Amintindu-ne binecuvântarea)

Un răspuns personal

Doamne, Îți mulțumesc în primul rând că ești Domnul vieții mele! Mulțumesc că m-ai copleșit cu binecuvântări! Te laud pentru fiecare lucru, persoană și situație cu care m-ai binecuvântat. Amin[1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.