10 Ianuarie

„Satură-ne în fiecare dimineață de bunătatea Ta și toată viața noastră ne vom bucura și ne vom veseli.” (Psalmul 90:14)

            Un aspect minunat al citirii Bibliei este că găsești oameni care sunt absolut fascinați de Dumnezeu. Citirea Psalmilor mișcă inima deoarece vedem oameni fascinați de Dumnezeu. Oriunde Dumnezeu este cunoscut prin lumina dată de Duhul, există fascinație și o mare măsură de entuziasm moral. Acea fascinație este prinsă și sporită de prezența și persoana lui Dumnezeu.

            Vreau să încep cu Dumnezeu și să sfârșesc cu Dumnezeu. Vreau să știu că voi avea un sfârșit cu Dumnezeu, pentru că în Dumnezeu nu există sfârșit. Această fascinație, acest sentiment de închinare este punctul din care izvorăsc imnurile. Imnurile izvorăsc din acest sentiment de admirație și fascinație față de Dumnezeu.

            Vreau să fiu fermecat și frapat de uimire în fața înălțării, măreției și splendorii de neconceput a Celui pe care îl Numesc ,,Tatăl nostru care ești în ceruri”.

            Deschide acuma fântâna de cleștare, de unde curge râul tămăduitor;

            Stâlpul de foc și cel de nor, să mă conducă pe drumul meu mereu.

( William Williams)

Un răspuns personal

Iubirea Ta, Dumnezeule, mă umple de încântare extaziată când mă gândesc la ea. Meditarea la iubirea Ta produce în mine nemulțumire față de această lume. Vino, Doamne Isuse. [1]


[1] Textul a fost preluat din ,,Umblarea mea zilnică”(A.W. Tozer). Prin această lucrare, tinerii Bisericii Baptiste Elim Oradea doresc să contribuie la zidirea vieții spirituale a fiecărui cititor.