Reușita vine de la Domnul

„Când vă rugați să nu bolborosiți aceleași vorbe, ca păgânii, cărora li se pare că dacă spun o mulțime de vorbe vor fi ascultați..” (Matei 6:7)

Atunci când mă rog Rugăciunea Tatăl nostru, dragostea mea față de Mântuitorul meu mă provoacă să înțeleg cine este cu adevărat acest Tată.

Greșești dacă crezi că știi cine este acest Tată. Trebuie să ne gândim la El de fiecare dată când ne rugăm. Imaginează-ți că Isus ne-a învățat pe fiecare în parte rugăciunea Tatăl Nostru și încă continuă să ne explice această rugăciune. El este mereu aproape, gata să te asculte. Ca să te rogi Rugăciunea Tatăl Nostru corect este un lucru pe care trebuie să îl practici. Fii cât mai apropiat de Tatăl care te-a învățat această rugaciune! Trebuie să ne gândim la Cel care ascultă această rugăciune, să înțelegem cu adevărat cine este și cum este.

( Teresa of Avila – Calea spre Perfecțiune)

Un răspuns personal

Doamne, ajută-mă să mă gândesc la Tine atunci când mă rog. Chiar dacă de multe ori sunt îngrijorat și stresat îmi doresc să înțeleg cine ești Tu cu adevărat și cum ești. Rugăciunea Tatăl Nostru nu este doar o simplă rugăciune, este o rugăciune care mă ajută să înțeleg mai bine cine este Tatăl meu.[1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.