Stabilitate

„Căutați pe Domnul și sprijinul Lui, căutați necurmat fața Lui.” (1Cronici 16:11)

Atunci când lăsăm ca dragostea lui Dumnezeu să fie mai presus de îngrijorările acestei lumi și când suntem constanți în rugăciune, vom realiza că atitudinea și comportamentul nostru sunt schimbate. Ne vom opri din alergarea noastră. Ne vom găsi liniștea și pacea.

O viață spirituală stabilă și profundă necesită multă rugăciune. Răul este cucerit și doborât doar printr-o viață a rugăciunii constante.

Rugăciunea poate să devină un obicei. Rugăciunea sau meditația ne ajută să ne concentrăm pe Domnul Dumnezeu. Când rugăciunile noastre sunt făcute cu afecțiune atunci devin eficiente. Rugăciunea noastră trebuie să devină o plăcere.

            (Richards Rolle: Binele vieții)

Un răspuns personal

Stabilitate spirituală. Este un concept interesant. Doamne, Tu ne-ai dat personalități diferite. Nu putem să fim toți la fel de pasionați sau de preocupați de aceste lucruri. Doamne, ajută-mă să îmi găsesc plăcerea în rugăciune. Ajută-mă să trăiesc o viață spirituală stabilă.[1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.