Numele lui Isus

9 septembrie

Numele lui Isus

„De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume; pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul.” (Filipeni 2:9-11)

Nu cu mult timp în urmă, m-am îmbolnăvit. În timp ce stăteam în pat având frisoane și febră, mi-am concentrat întreaga ființă asupra Numelui lui Isus.

Am început să vorbesc cu El, începându-mi fiecare propoziție cu „Isuse Hristoase”. Pentru mine, acest Nume este cel mai prețios lucru din întreaga lume. Pot trece prin orice suferință alături de Domnul meu. Acest Nume mă umple de bucurie și îmi dă tăria necesară pentru a fi biruitoare.

Ce minunate clipe trăiesc atunci când mă rog rugăciunea „Tatăl nostru”! Ce har că Îi pot rosti Numele și că Acest Dumnezeu este și Domnul meu personal! Mă simt atât de binecuvântată că Îl pot numi și Tatăl meu!

Este un adevărat har să pot experimenta prezența lui Dumnezeu. Numai El îmi dă puterea necesară atât în momente fericite cât și în clipe de încercare fizică sau sufletească! Simt că aș putea trece prin orice dacă El este cu mine! (Margaret Ebner: Revelații din timpul vieții)

Un răspuns personal

Doamne, nu este un alt nume ca al Tău! Iartă-i pe cei care folosesc Numele Tău în moduri nepotrivite! Ajută-mă să îl rostesc mereu cu reverență. Amin![1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.