Calea spre cer

26 iulie

Calea spre cer  

„Atunci, Isus a zis ucenicilor Săi: «Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea și să Mă urmeze. Pentru că oricine va vrea să-și scape viața o va pierde, dar oricine își va pierde viața pentru Mine o va câștiga.»” (Matei 16:24-25)

Calea spre cer este îngustă și plină de obstacole. Fiul lui Dumnezeu a ales suferința, calea plină de dureri, în drumul Său spre cruce.

Dumnezeu te iubește atât de mult încât este mândru de fiecare calitate a ta. El te primește atunci când plin de curaj și loialitate te întorci la El.

Cu cât suferi mai mult, cu cât simți mai multă durere, cu atât este mai mare răsplata ta de la Dumnezeu. Dumnezeu ne promite împlinire și viață dacă suntem gata să ne sacrificăm propria fericire și viață pentru El și lucrarea Sa. Vom ,,câștiga” viața doar atunci când vom fi gata să sacrificăm totul pentru Mântuitorul nostru. (Lawrence Scupoli: Combaterea spirituală)

Un răspuns personal

Să ne alăturăm Domnului în drumul Său spre calvar nu este plăcut la prima vedere. Dar totuși, multe suflete au ales această cale. Cu siguranță au înțeles cât de important și prețios este acest drum. Doamne, ajută-mă să apreciez sacrificiul Tău și ajută-mă să fiu gata să îmi sacrific și eu viața pentru Tine. Amin![1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.