Încrede-te în Domnul

24 mai

Încrede-te în Domnul

„Aduceţi jertfe neprihănite şi încredeţi-vă în Domnul!” (Psalmul 4:5)

Cel mai bun mod prin care poți simți ocrotirea lui Dumnezeu este punându-ți încrederea în El. Cu smerenie și credință, meditează la puterea și înțelepciunea Domnului. Nimic nu este prea dificil pentru El. Bunătatea Lui nu are margini. Dumnezeu este mereu gata să ofere celor care Îl iubesc cu o inimă sinceră nu doar necesitățile vieții spirituale, ci și victoria împotriva propriilor slăbiciuni!

Singurul lucru pe care ni-l cere Domnul este să ne întoarcem la El cu o încredere deplină. Cât timp a fost pe pământ, Păstorul cel Bun a căutat oile pierdute. Având același scop în inimă, a murit pe cruce. Chiar și cu o credință cât un grăunte de muștar, Dumnezeu îți poate schimba viața!

Biblia repetă în diverse moduri aceeași idee: cel care se bizuie pe Domnul nu va fi înfrânt! Înainte de a face un lucru, amintește-ți că ești slab, însă puterea, înțelepciunea și bunătatea Domnului sunt infinite. Înlocuiește-ți teama față de neputințele proprii, cu încrederea în Dumnezeu! (Lawrence Scupoli: Bătălia spirituală)

Un răspuns personal

Doamne, de multe ori simt că încercarea prin care trec mă depășește. Ajută-mă să îmi pun încrederea în Tine pe deplin! Dă pace sufletului meu, asigurându-l că Tu, Creatorul cerului și al pământului, mergi înaintea mea! Amin[1]


[1] Aceasta este o lucrare a Bisericii Elim, prin care dorim să îmbogățim timpul dumneavoastră de părtășie zilnică. Textul a fost tradus și adaptat în limba română cu scopul de a depăși barierele lingvistice, facilitând înțelegerea mesajului transmis de autor.