4 Iunie 2021

„Bucurați-vă ceruri! Înveselește-te, pământule! Izbucniți în strigă-te de bucurie, munților! Căci Domnul mângâie pe poporul Sau și are milă de nenorociții Lui.” (Isaia 49:13)

            Pentru a mă închina cu vrednicie lui Dumnezeu, așa cum dorește El să mă închin Lui, trebuie să am încredere absolută în El. Nu pot să mă așez alături de cineva ca să mă bucur de părtășie dacă am motive să mă tem că acea persoană vrea să pună mâna pe mine, să mă păcălească, să mă amăgească sau să mă înșele. Părtășia mea cu El trebuie să aibă la bază respectul și încrederea.

            Înainte de a putea avea părtășie cu El trebuie să am încredere în El; așa că atunci când merg la Dumnezeu trebuie să îmi înalț afecțiunea și încrederea către El. În prezența Sa trebuie să vin fără îndoială sau neliniște, fără îngrijorare și teamă că mă va înșela, că mă va amăgi sau că mă va lăsa să fiu distrus ori să fac ceva rău. Trebuie să fiu atât de convins de Dumnezeu până la punctul în care să pot intra în prezența Sa cu încredere absolută, zicând: ,,Dumnezeu să fie găsit adevărat și toți oamenii mincinoși”.

            Cu încredere vin acum aproape, cu încredere vin acum aproape

            Și strig ,,Tată, Ava, Tată”.

( Charles Wesley)

Un răspuns personal Tată dragă, simplul gând la tine îmi face inima să salte de bucurie cu cântec și laudă. Inima mea cântă despre Tine în straja nopții. [1]


[1] Textul a fost preluat din ,,Umblarea mea zilnică”(A.W. Tozer). Prin această lucrare, tinerii Bisericii Baptiste Elim Oradea doresc să contribuie la zidirea vieții spirituale a fiecărui cititor.