13 Martie

„Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.” (Ioan 17:3)

            Când eram la începutul lucrării de slujire, trebuia să strig printr-un megafon pentru a fi auzit. Acum avem aceste lucrușoare care arată ca niște stilouri, în care poți vorbi ca să te audă lumea întreagă. Ceea ce putem face în domeniul evanghelizării mondiale nu are limită.

            Nu poți ține pasul cu înmulțirea stațiilor creștine de radio și de televiziune. Programele creștine au explodat în toată țara. Niciodată nu a existat o vreme în care Evanghelia să fie predicată mai mult ca în ziua de azi.

            Și totuși, în ciuda tuturor acestor lucruri bune, cei mai mulți oameni nu fac decât să simuleze, iar realitatea creștinismului este absentă. Nu este vorba despre faptele bune pe care le facem sau despre activitățile în care ne implicăm, ci despre cunoașterea personală a lui Dumnezeu. Când începem să-L cunoaștem pe Dumnezeu, ceva explodează în viața noastră și lumea începe să vorbească.

            S-ar putea ca tu să fii singura broșură pe care o va citi lumea vreodată. Este viața ta într-un acord așa mare cu Dumnezeu încât oamenii să ajungă să-L cunoască atunci când se uită la tine?

            Nu eu, ci Hristos să fie cinstit, iubit, înălțat;

            Nu eu, ci Hristos să fie văzut, cunoscut, auzit;

            Nu eu, ci Hristos, în fiecare privire și faptă;

            Nu eu, ci Hristos, în fiecare gând și cuvânt.

(Ada A. Whiddington)

Un răspuns personal

Tată ceresc, deși tehnologia este la dispoziția noastră pentru a evangheliza lumea, această tehnologie nu are nicio valoare dacă Tu nu ne invadezi inima și viața pentru ca Hristos să poată fi văzut în noi. În Numele lui Isus. Amin![1]


[1] Textul a fost preluat din ,,Umblarea mea zilnică” (A. W. Tozer). Prin această lucrare, tinerii Bisericii Baptiste Elim Oradea doresc să contribuie la zidirea vieții spirituale a fiecărui cititor. Mulțumim tinerilor care s-au implicat în această lucrare: Filip Anisia, Husar Adriana, Gheban Bianca, Negruț Ana-Maria, Dubei Levi și Raț Timotei.